Telefón / Whatsapp / Wechat
+86 18225018989
Telefón / Whatsapp / Wechat
+86 19923805173
E-mail
hengdun0@gmail.com
page_banner

správy

Pudingový prášok a bezpečnostné opatrenia, ktoré je potrebné dodržiavať pri jeho používaní

Pudingový prášok je pohodlný spôsob, ako rýchlo a jednoducho pripraviť puding.Pri používaní by ste však mali mať na pamäti niekoľko preventívnych opatrení:

Pozorne si prečítajte návod: Pred použitím pudingového prášku je dôležité pozorne si prečítať návod na obale.Potrebné množstvo mlieka alebo vody a čas varenia sa môžu líšiť v závislosti od značky a typu pudingového prášku, ktorý používate.

Mixue-Factory-Direct-Taro-Pudding-Powder1

Použite správne množstvo tekutiny: Pri príprave pudingu s pudingovým práškom je dôležité použiť správne množstvo tekutiny.Pridanie príliš veľkého množstva tekutiny môže spôsobiť riedky puding, zatiaľ čo pridanie príliš malého množstva môže spôsobiť, že bude príliš hustý.

Neustále miešajte: Pri varení pudingu s pudingovým práškom je dôležité neustále miešať, aby sa nevytvorili hrudky.Pomocou metličky alebo lyžice zmes neustále miešajte, kým nezhustne.

Buďte opatrní pri varení: Puding sa môže počas varenia veľmi zohriať, preto je dôležité byť pri manipulácii s ním opatrní.Aby ste predišli popáleniu, používajte chňapky alebo držiaky na hrnce.

Necháme vychladnúť: Po uvarení necháme puding pred podávaním pár minút vychladnúť.To mu umožní ešte viac stuhnúť a zahustiť.

Pri dodržaní týchto opatrení si rýchlo a jednoducho pripravíte lahodný puding s pudingovým práškom.


Čas odoslania: 22. marca 2023

Kontaktuj nás